Milujete zeleninové saláty a jen stěží si je dovedete představit bez oliv? Pochutnejte si na těch od značky Bassta. Proč je dobré jíst olivy? Olivy jsou plody středozemského stále zeleného stromu, který se nazývá Olea … Continue reading
Olivové oleje jsou součástí chutné a pestré kuchyně
Hodnocení:| 23. března, 2020 | Autor: Jan
Chytrá kuchařka si poradí s přípravou cizokrajné kuchyně také v tuzemských podmínkách
Přivezla jste si sebou z dovolené ve Španělsku recept na paellu, který byste ráda vyzkoušela také doma? Pravděpodobně jste stačila během pobytu v tomto přímořském státě postřehnout, že paella je zde považována za tak typický … Continue reading
Hodnocení:| 30. října, 2018 | Autor: Jan
Náplň do košíčků
Uvaříme kaši z mléka, mouky a kousku másla. Za stálého míchání necháme vychladit. Ušleháme máslo cukrem a vejcem. Do vychladlé kašičky vmícháme drcené piškoty, pokapané rumem, a mleté oříšky. Vše přidáme do ušlehaného másla a promícháme. … Continue reading
Hodnocení:| 25. března, 2013 | Autor: Jan
Dušená mrkev s hráškem
Mrkev důkladně očistíme, nakrájíme. Dáme dusit na másle, přidáme hrášek, osolíme a podlijeme trochou vody. Po změknutí mrkve přidáme zelenou petrželku. Podáváme s novými bramborami. Víte jak jíst mango?
Hodnocení:| 23. března, 2013 | Autor: Jan